Aanmelden
Inloggen

Gebruikers aan het woord

> Ontwerpburo Hemshaven
Jim Bowes is Managing Director bij Hemshaven, een nieuw, multidisciplinair en 'groen' ontwerpbureau in en uit Amsterdam.

"Voor ons is vooral de centrale planning een geweldige functie, omdat we vaak op verschillende locaties werken en zo toch elkaars agenda kunnen bekijken en invullen. Daarnaast laten we onze ingehuurde krachten zelf hun urenregistratie bijwerken door ze een login te geven met beperkte rechten."
> Aquadeck zwembadafdekkingen
Angela Velings is Account Manager bij Aquadeck zwembadafdekkingen. Aquadeck produceert en assembleert zwembadafdekkingen.

"Hoewel wij geen echte projectorganisatie zijn, gebruiken we projectadministratie.nl toch volop. Na overleg met de consultant hebben we ons volledige productscala opgenomen in de database. Daardoor kunnen we nu zeer snel volledig correcte offertes, orders en facturen 'bij-elkaar-klikken'. De lay-out daarvan is ingesteld om precies met onze huisstijl overeen te komen."
> Wapenfeit
Wapenfeit is een ambitieus bureau, in 2003 opgericht en gevestigd in Eindhoven. Conceptontwikkeling, vormgeving, copywriting en dtp-opmaak zijn de vaste ingrediënten voor creatieve campagnes, advertenties, commercials en drukwerkproducties.
Martijn van der Ven:
In onze organisatie komen omvangrijke projecten voor met een lange doorlooptijd, maar vooral ook veel "kleinere klussen" met korte, strakke deadlines. Dankzij projectadministratie.nl kan elke medewerker de algehele voortgang, inkoopoffertes en tussentijds gemaakte afspraken in grote projecten perfect registeren. Dat betekent overzicht, voor ons allemaal. En het continue productiewerk wordt met een druk op de knop vanuit offerte gefactureerd. We realiseren zo een enorme tijdsbesparing. Aanvankelijk waren we sceptisch, nu zijn we helemaal om.