Aanmelden
Inloggen

Gebruikers aan het woord

> NS Chartertrains
NS Chartertrains is een onderdeel van NS Reizigers dat opgesteld staat voor al het besloten extra vervoer per trein. Elke opdracht van een klant voor het rijden van een extra trein wordt door ons gezien als een project en daarmee projectmatig benaderd.
De webapplicatie projectadministratie.nl is voor onze projecten een grote steun en haast onmisbaar! Het maakt het ons mogelijk om vooraf een gedegen calculatie op te stellen die aansluit op de wensen van onze klant. Naast de calculatie voor het rijden van de extra trein zijn wij ook in staat om alle additionele wensen van de klant te verwerken zoals catering, entertainment en locatiehuur.
Dankzij projectadministratie.nl houden wij regie over onze projecten, bewaken en controleren we de voortgang en zijn we in staat om tijdig, op de juiste wijze, financieel te rapporteren. Onze facturen zijn op orde en worden op tijd naar onze opdrachtgevers verstuurd. Maximale vrijheid; een PC met een internettoegang is voor ons voldoende om toegang te krijgen tot de informatie die we op dat moment nodig hebben voor de uitvoering van onze projecten.
Kortom, een aanwinst voor ons!

Toon van Hees
Coördinator ChartertraiNS
> Ontwerpburo Hemshaven
Jim Bowes is Managing Director bij Hemshaven, een nieuw, multidisciplinair en 'groen' ontwerpbureau in en uit Amsterdam.

"Voor ons is vooral de centrale planning een geweldige functie, omdat we vaak op verschillende locaties werken en zo toch elkaars agenda kunnen bekijken en invullen. Daarnaast laten we onze ingehuurde krachten zelf hun urenregistratie bijwerken door ze een login te geven met beperkte rechten."
> Aquadeck zwembadafdekkingen
Angela Velings is Account Manager bij Aquadeck zwembadafdekkingen. Aquadeck produceert en assembleert zwembadafdekkingen.

"Hoewel wij geen echte projectorganisatie zijn, gebruiken we projectadministratie.nl toch volop. Na overleg met de consultant hebben we ons volledige productscala opgenomen in de database. Daardoor kunnen we nu zeer snel volledig correcte offertes, orders en facturen 'bij-elkaar-klikken'. De lay-out daarvan is ingesteld om precies met onze huisstijl overeen te komen."
> Wapenfeit
Wapenfeit is een ambitieus bureau, in 2003 opgericht en gevestigd in Eindhoven. Conceptontwikkeling, vormgeving, copywriting en dtp-opmaak zijn de vaste ingrediënten voor creatieve campagnes, advertenties, commercials en drukwerkproducties.
Martijn van der Ven:
In onze organisatie komen omvangrijke projecten voor met een lange doorlooptijd, maar vooral ook veel "kleinere klussen" met korte, strakke deadlines. Dankzij projectadministratie.nl kan elke medewerker de algehele voortgang, inkoopoffertes en tussentijds gemaakte afspraken in grote projecten perfect registeren. Dat betekent overzicht, voor ons allemaal. En het continue productiewerk wordt met een druk op de knop vanuit offerte gefactureerd. We realiseren zo een enorme tijdsbesparing. Aanvankelijk waren we sceptisch, nu zijn we helemaal om.