Aanmelden
Inloggen

Maatwerk oplossing

Inmidels is een aantal gebruikers van projectadministratie.nl nog een stapje verder gegaan.... Op basis van de huidige functionaliteit hebben zij een maatwerk oplossing laten ontwikkelen. Deze behoudt de voordelen van projectadministratie.nl en voegt specifieke functionaliteit toe, die de gebruiker nog beter ondersteunt.

Eén van de bedrijven die hebben gekozen voor een maatwerk oplossing op basis van projectadministratie.nl is de TOP groep. TOP Groep biedt het beste van drie werelden met nauw samenwerkende bedrijven onder één dak; The Line, ORC en PrintConcepts.nl. Deze zelfstandige, creatieve bedrijven hebben ieder hun eigen specialisaties op het gebied van marketing- communicatie en reclame.
The Line is partner op het gebied van strategie, concept en design.
ORC staat voor online reclame communicatie en biedt opdrachtgevers de mogelijkheid snel en adequaat invulling te geven aan hun mediaproducties.
PrintConcepts.nl biedt unieke digitale printoplossingen in combinatie met creatieve ideeën.

Directeur Hans Hagendoorn: "We zijn lang op zoek geweest naar een goede vervanging van onze verouderde FileMaker-software en maakten kennis met projectadministratie.nl. Dat bood ons on-line werken, een gemakkelijke gebruikersinterface en veel voor ons nood- zakelijke functionaliteiten. Toch ging ons de standaardversie niet ver genoeg. Daarom hebben wij gekozen voor een specifieke maatwerkoplossing. Zo is het mogelijk het goede van projectadministratie.nl te behouden en biedt het maatwerk daarnaast de functies die wij in onze situatie nodig hebben. Voorbeelden daarvan zijn de projectintegratie tussen de drie bedrijven en onze eigen manier van taken- en urenregistratie. De maatwerkaanpassingen zijn snel en adequaat doorgevoerd en hebben direct tot besparingen of verbetering van de procesondersteuning geleid. Hierdoor hebben we maximaal rendement op onze investeringen. Wij zijn er van overtuigd dat wij een goede keuze hebben gemaakt en gaan ervan uit dat de relatie met projectadministratie.nl nog lang voortgezet gaat worden." Meer weten?