Aanmelden
Inloggen

Vragen en antwoorden

> Welke functionaliteiten biedt projectadministratie.nl?
De belangrijkste functies van projectadministratie.nl zijn :
  • Relatie en contactpersonen database
  • Centrale uren- en rittenregistratie
  • Offertes, Orders en Facturen
  • Producten database
  • Versturen van betalingsherinneringen en aanmaningen
  • Koppeling met uw boekhouding
  • Management informatie
Meer over de functies van projectadministratie.nl
> Waarom is gekozen voor een internet applicatie?
Projectadministratie.nl is ontwikkeld met als doel een laagdrempelig, flexibel en betaalbaar hulpmiddel te kunnen bieden aan een breed scala van organisaties. Daarom is gekozen voor een internetapplicatie die u een beveiligde toegang biedt tot het pakket.

Een internetapplicatie is een applicatie die u via internet met een browser kunt gebruiken. U heeft dus alleen internettoegang en een browser nodig (bijvoorbeeld Microsoft Explorer of Safari). Daarmee kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij uw gegevens, vanaf elke plaats (ter wereld!) waar u toegang heeft tot internet.

Een bijkomend voordeel is dat u zelf niet hoeft te zorgen voor servers, installaties en back-up. Met andere woorden: er zijn geen kostbare investeringen nodig in software en hardware. Dat maakt projectadministratie.nl tot het meest toegankelijke en betaalbare pakket op de markt.
> Wat zijn de kosten van projectadministratie.nl?
Projectadministratie.nl hanteert een uniek prijsmodel: u betaalt niet per gebruiker of per module, maar afhankelijk van hoe intensief u het pakket gebruikt.

Deze kosten voor het gebruik van projectadministratie.nl worden in de vorm van een maandelijks abonnement in rekening gebracht (het abonnement is op elk moment opzegbaar). Dat betekent dat u niet hoeft te investeren in software of hardware en dat de kosten pas stijgen wanneer uw organisatie groeit.

Abonnementen zijn er al vanaf €39,- per maand
Meer over kosten en baten en prijzen...
> Welke platformen en browsers worden ondersteund?
projectadministratie.nl is een internetapplicatie, wat betekent dat zowel Windows- als Apple Macintosh-gebruikers de volledige functionaliteit van het pakket met behulp van een internetverbinding en een browser kunnen benutten.

Op dit moment ondersteunt projectadministratie.nl de meeste moderne browsers:

Over iPAD en smartphone ondersteuning leest u hier meer..

Hebt u vragen over de technische criteria waaraan uw hardware moet voldoen om een veilige verbinding te maken met projectadministratie.nl? Neem dan hier contact op met onze afdeling technische ondersteuning.
> Hoe begin ik met projectadministratie.nl?
Een aanmelding begint in veel gevallen met een persoonlijke kennismaking bij u aan tafel, waarbij wij u laten zien hoe uw organisatie optimaal gebruik kan maken van de vele mogelijkheden. Voor zo'n persoonlijke kennismaking nemen wij graag de tijd. Want wij begrijpen dat u niet zonder meer afscheid neemt van de wijze waarop u uw (project)administratie momenteel invult. Zelfs als het makkelijker en efficiënter kan.

Tijd om kennis te maken? Neem dan hier contact op met ons.
Liever meteen aan de slag? Hier vindt u een gratis online demo.
> Hoe worden veiligheid en continuïteit gegarandeerd?
  • Voor de veilgheid van de verbinding tussen uw computer en ons datacentrum, gebruiken we de techniek die ook door banken wordt gebruikt bij het internetbankieren. Dit kunt u herkennen aan het 'slotje' in uw browserscherm.
  • De veiligheid van uw gegevens wordt gewaarborgd door het datacentrum. Zij zorgen voor electronische en fysieke beveiliging van de servers waarop projectadministratie.nl draait. Door middel van automatische backups, fallback servers en noodstroomvoorzieningen regelen zij ook de continuïteit van de applicatie.
  • De continuïteit van de organisatie is geregeld middels een escrow overeenkomst. Als de organisatie projectadministratie.nl onverwacht gestaakt zou worden, kunt u hiermee zelf een mogelijke voortzetting verzorgen, danwel uw gegevens terughalen. Als gebruiker maakt u automatisch deel uit van de escrow overeenkomst. U kunt de escrow overeenkomst bekijken via ons downloadcentrum.
> Hoe kan ik mijn eigen huisstijl integreren?
De huisstijl van uw organisatie is uitstekend te integreren in projectadministratie.nl, zodat de offertes, orders en facturen duidelijk herkenbaar zijn voor uw klanten en relaties.

U kunt de samenstelling van teksten zelf bepalen, lettertypen en -grootte instellen en zelfs uw eigen lettertypen uploaden. De positie van teksten, zoals het adresblok, kan nauwkeurig bepaald worden. U kunt uw bedrijfslogo('s) uploaden en positioneren in uw lay-out. Bij iedere afdruk kunt u er vervolgens voor kiezen om uw logo's op te nemen in de PDF en uw document bijvoorbeeld te e-mailen, of om uw document zonder logo's samen te stellen zodat u het op uw briefpapier kunt afdrukken.
> Kunnen externe (inhuur)krachten er ook mee werken?
Flexibiliteit is een van de peilers van projectadministratie.nl. U bepaalt zelf hoeveel gebruikers u met het pakket laat werken en welke privileges u hen geeft. Zo is het mogelijk om een externe kracht als gebruiker aan te maken en hem uitsluitend toegang te geven tot de urenregistratie. Dat kan een handig controlemiddel zijn voor u om begrote en werkelijk gemaakte uren met elkaar te vergelijken.
Probeer
30 dagen
gratis
Trouwe gebruikers taart
Bekijk onze video's
vanaf
€39
p/m
Meer weten/ Bel ons!